Wie is Inspiraak?

Over-mij

Corrie Heida is de persoon achter Inspiraak. Ze is dichter omdat een boek schrijven te lang duurt. Nee geintje, dichten vind ik écht leuk (maar een boek schrijven kost natuurlijk wel veel te veel tijd 😉 ).

Met mijn gedichten over mentale gezondheid hoop ik jou te inspireren, te raken, te motiveren en alles wat jij nog meer nodig hebt. Het mooiste vind ik misschien wel als jij iets anders in uit mijn tekst haalt dan ik er ooit in heb gelegd. Want dat betekent dat het gedicht evolueert en misschien daarmee ook een plekje in jouw hart vindt. Ook hoop ik dat mijn teksten bijdragen aan het doorbreken van het taboe van het praten over psychische ziektes en aandoeningen. Het hebben van bijvoorbeeld een depressie, al dan niet met suïcidale gedachtes erbij, is namelijk al zwaar genoeg.  Ik kan het weten, want zelf heb ik ook een boekwerk aan diagnoses verzameld. Het is vaak zwaar, maar tegelijkertijd geven mijn psychische klachten veel inspiratie!

Verder vind je het allicht nog leuk om te weten dat ik inmiddels 34 jaren op mijn conto heb staan en woonachtig ben in het door prachtige natuur omgeven Ede.